Какво представлява тестерът?

Парфюмният тестер е продукт, предназначен за използване в парфюмерийните магазини с цел тест на оригиналния аромат. Тестерът е продукт, при който опаковката е безцветна (кафява) или бяла, с единичен надпис. Освен това тестерите, които предлагаме са 100 % екологично чисти опаковки без оцветители, които могат да се рециклират многократно. Голяма част от моделите тестери нямат капачки на пулверизатора, а имат пластмасов протектор.

Трайност на аромата

Ароматът на парфюмният тестер е с по-концентриран аромат, но със същите ароматни нотки като на оригиналният продукт. Трайността на аромата е над 10-12 часа, като крайната трайност варира от 24  до 48 и повече часа. Често значение има и факта къде сте напръскали – върху дрехи или кожа. Търговският вид на продукта е причина цената на продукта да е по-достъпна в сравнение с тази на оригиналният парфюм.

Защо да изберете тестер?

Парфюмният тестер е перфектен избор за лична употреба, тъй като съчетава изключително високото качество и трайност на оригинален парфюм, но в ЕКО опаковка и на по-достъпна цена. Продуктът е подходящ и често избиран като подарък на близък човек. 

В нашият онлайн магазин предлагаме богат асортимент от парфюмни тестери, които могат да задоволят и най-капризния вкус. 

Приятно пазаруване!